03.04.2020

PE SCURT

  • Madrilenii au condus cu 2-0, prin dubla lui Benzema, dar campioana Franţei a restabilit egalitatea în doar trei minute, prin golurile înscrise de Mbappe şi de Sarabia, fost jucător al Realului.

  • Portarul costarican Keylor Navas, fost la Real, a reuşit o serie de parade care au păstrat invincibilitatea echipei antrenate de Thomas Tuchel în acest sezon de Champions League.

  • Bayern a realizat scorul serii, 6-0 cu Steaua Roşie, la Belgrad, iar polonezul Robert Lewandowski a marcat patru goluri, aceasta fiind cea mai rapidă cvadruplă din Champions League (53, 60, 64, 68).

  • Atalanta a reuşit prima sa victorie din Liga Campionilor, 2-0 cu Dinamo Zagreb, prin golurile lui Muriel şi Gomez, având şi două bare, prin Gosens şi Ilicic.

27/11/19 11:50

LIGA CAMPIONILOR. Robert Lewandowski, cea mai rapidă cvadruplă din istorie. A marcat patru goluri în 15 minute

LIGA CAMPIONILOR. Robert Lewandowski a marcat toate cele patru goluri într-un interval de doar 15 minute (între min. 53 şi 67), o performanţă pe care niciun alt jucător nu a mai realizat-o până acum în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Internaţionalul...

Romania TV ·

LIGA CAMPIONILOR. Robert Lewandowski, cea mai rapidă cvadruplă din istorie. A marcat patru goluri în 15 minute

Romania TV

Real Madrid, Tottenham şi Manchester City, calificate în optimile Ligii Campionilor

Real Madrid, Tottenham şi Manchester City s-au calificat, marţi seara, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce Paris Saint-Germain, Juventus Torino şi Bayern Munchen au reuşit acest lucru în etapa a patra. Real a remizat pe teren propriu, 2-2, cu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook