29.01.2020

PE SCURT

  • După cum se ştie, Liverpool nu va conta pe portarul său titular, Alisson, indisponibil câteva săptămâni după ce s-a accidentat la gamba dreaptă în meciul cu Norwich.

  • În lotul pentru Supercupa Europei este şi experimentatul portar Andy Lonergan (35 de ani), care s-a antrenat cu Liverpool după despărţirea de Middlesbrough.

  • În lotul pentru întâlnirea cu Chelsea se află şi foarte tinerii Ki-Jana Hoever (17 ani) şi Harvey Elliott (16 ani).

  • Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Chelsea, deţinătoarea Europa League, vor fi adversare în prima Supercupă ''engleză'' a Europei.

13/08/19 19:37

Fotbal: Dejan Lovren nu este în lotul lui Liverpool pentru Supercupa Europei

După cum se ştie, Liverpool nu va conta pe portarul său titular, Alisson, indisponibil câteva săptămâni după ce s-a accidentat la gamba dreaptă în meciul cu Norwich. În lotul pentru Supercupa Europei este şi experimentatul portar Andy Lonergan (35 de ani), care s-a antrenat...

DCnews ·

Liverpool şi Chelsea, adversare în prima Supercupă ''engleză'' a Europei

Ediţia 2019 a Supercupei Europei la fotbal va fi prima între două echipe din Anglia, Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Chelsea, câştigătoarea Europa League, şi se va juca pe ''Beşiktaş Park'' din Istanbul, miercuri, de la ora 22:00. Liverpool a cucerit în iunie,...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook