09.08.2020

PE SCURT

  • Joi, surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat că Liviu Dragnea a primit o zi de permisie pentru a ieși din Penitenciarul Rahova.

  • Fostul lider al PSD a beneficiat, în acest sens, de recomandarea făcută de directorul atelierului auto al unității de detenție, acolo unde Dragnea prestează ore de muncă.

  • Conform aceloraşi surse, Dragnea nu a vorbit despre politică, însă a recunoscut că este dezamăgit de Viorica Dăncilă, actualul candidat al PSD la alegerile prezidenţiale.

  • În perioada în care a stat acasă, Dragnea nu a luat legătura cu lideri din PSD şi a stat doar cu familia şi câţiva prieteni.

01/11/19 11:49

Liviu Dragnea a ieșit pentru o zi din închisoare. Vineri dimineața a revenit la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a primit permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a stat acasă 24 de ore, iar vineri dimineață a revenit în pușcărie, scrie Antena 3. Dragnea a fost ieri acasă, iar după timpul petrecut în închisoare a slăbit destul de mult. 'E cu mintea...

Jurnalul ·

Liviu Dragnea, o zi permisie în afara închisorii

Joi, surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat că Liviu Dragnea a primit o zi de permisie pentru a ieși din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a beneficiat, în acest sens, de recomandarea făcută de directorul atelierului auto al unității...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook