11.08.2020

PE SCURT

  • Denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe numele lui Liviu Pop, a fost clasat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

  • „DNA clasează cauza deschisă în baza denunțului formulat de Pintea Ionuț împotriva senatorului Pop Liviu Marian întrucât fapta nu există”, conform deciziei procurorilor.

  • În urma acuzațiilor aduse în spațiul public de Ionuț Pintea, și Liviu Pop a depus o plângere penală pe numele fiului fostului ministru al Sănătății.

  • „Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase”, a adăugat el.

16/06/20 12:07

Liviu Pop, după ce DNA a clasat denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, pe numele său: Adevărul a învins

Senatorul PSD Liviu Pop a scris, pe Facebook, după ce DNA a clasat denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe numele său, că `adevărul a învins”. „Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase”, a adăugat...

Jurnalul ·

DNA a clasat dosarul în care fiul Sorinei Pintea îl acuza pe Liviu Pop de luare de mită: Fapta nu există

Denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe numele lui Liviu Pop, a fost clasat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Fiul fostului ministru îl acuza pe senatorul PSD că a primit în mod ilegal mai multe tranșe de bani. „DNA clasează cauza...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook