20.04.2021

  • ”Concertul pentru vioară, violoncel şi orchestră” de Laura Ana Mânzat va fi prezentat joi 28 ianuarie 2021 în primă audiție absolută la Sibiu, sub conducerea dirijorului Cosmin Morariu.

  • Laura Mânzat a studiat compoziția la Academia de Muzică “George Enescu” din Iaşi la clasa profesor Vasile Spătărelu şi la Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Ulpiu Vlad.

  • A obținut mai multe premii de compoziție pe parcursul facultății și în anii următori și a compus numeroase lucrări camerale, vocale, pentru orchestră, două concerte, două opere - “Rămas bun, Albatros!” și “Menestrelul.

  • Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare online, pe platforma iabilet.ro,și la Casa de bilete a Sălii Thalia.

28/01/21 16:26

Lucrare în primă audiție absolută, la Filarmonica Sibiu

”Concertul pentru vioară, violoncel şi orchestră” de Laura Ana Mânzat va fi prezentat joi 28 ianuarie 2021 în primă audiție absolută la Sibiu, sub conducerea dirijorului Cosmin Morariu. Alături de Orchestra Filarmonicii Sibiu vor evolua soliştii Raluca Stratulat şi Valentin...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook