10.07.2020

PE SCURT

  • Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că există riscul ca Agenția Națională pentru Integritate (ANI) să rămână fără conducere după încetarea mandatului actualului președinte al instituției, respectiv pe 24 decembrie.

  • Întrebat ce s-a discutat în cadrul întâlnirii, primul-ministru a precizat: Mi-a atras atenţia asupra faptului că nu este ales Consiliul Naţional de Integritate.

  • Ludovic Orban şi-a modificat declaraţia de avere după scandalul privind veniturile sale Orban a explicat că acest Consiliu trebuie stabilit după o procedură legală, care implică şi Parlamentul.

  • Sigur că probabil mulţi s-ar bucura, dar în ceea ce mă priveşte pe mine consider că funcţionalitatea Agenţiei Naţionale de Integritate este extrem de importantă, a susţinut premierul.

05/12/19 17:37

Ludovic Orban: Există riscul ca ANI să rămână fără conducere

Ludovic Orban s-a întâlnit cu preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, Bogdan Stan, joi dimineaţă. Întrebat ce s-a discutat în cadrul întâlnirii, primul-ministru a precizat: "Mi-a atras atenţia asupra faptului că nu este ales Consiliul Naţional de Integritate"....

Romania TV ·

Ludovic Orban: Există riscul ca ANI să rămână fără conducere

Romania TV

Ludovic Orban: ANI riscă să rămână fără conducere

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că există riscul ca Agenția Națională pentru Integritate (ANI) să rămână fără conducere după încetarea mandatului actualului președinte al instituției, respectiv pe 24 decembrie. Orban a subliniat că instituția se află în această...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook