23.02.2020

PE SCURT

  • Premierul Ludovic Orban a lansato solicitare către managerii de spitale să transmită cereri de urnă mobilă pentru ca tuturor cetăţenilor spitalizaţi să li se permită dreptul de vot.

  • Premierul Ludovic Orban a afirmat, la sediul MAE, că au apărut mici situaţiiîn privinţa înlocuirii delegaţilor la secţiile de votare din străinătate.

  • Sperăm să fie aprobate cât mai repede, pentru a asigura personalul necesar derulării în bune condiţii la nivelul fiecărui birou electoral de secţii de votare, a spus prim-ministrul.

  • El a amintit că sunt peste 37.000 de angajaţi ai MAI mobilizaţi pentru a asigura buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale.

10/11/19 01:48

Ludovic Orban face apel la managerii de spitale să solicite urne mobile pentru pacienți

Premierul Ludovic Orban a lansat o solicitare către managerii de spitale să transmită cereri de urnă mobilă pentru ca tuturor cetăţenilor spitalizaţi să li se permită dreptul de vot. "Atrag atenţia tuturor managerilor de spitale să aibă grijă ca tuturor cetăţenilor români...

Jurnalul ·

Orban: Au apărut întârzieri în înlocuirea delegaților la secțiile de votare din străinătate

Premierul Ludovic Orban a afirmat, la sediul MAE, că au apărut mici situaţii în privinţa înlocuirii delegaţilor la secţiile de votare din străinătate. "Am fost la MAE ca să facem o evaluare a modului în care decurge procesul de votare la secţiile de votare din străinătate....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook