20.01.2021

  • Guvernul va asigura cu prioritate resursele bugetare necesare pentru achiziţia în procedură de urgenţă simplificată a materialelor sanitare şi a echipamentelor medicale necesare pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu COVID-19.

  • Vom iniţia negocieri cu Comisia Europeană, cu instituţiile financiare internaţionale şi cu entităţile bancare locale pentru a pregăti programe de sprijin pentru companiile din România.

  • Dimpotrivă, în măsura posibilităţilor, vor fi compensate sau amânate la plată diverse obligaţii fiscale şi bugetare datorate de persoanele fizice şi juridice din România.

  • Până în prezent, persoanele diagnosticate pozitiv cu COVID-19 au fost identificate în situaţii de carantină şi autoizolare la domiciliu sau din anchetele epidemiologice realizate de Direcţiile de Sănătate Publică.

16/03/20 10:32

Ludovic Orban: "Guvernul va asigura cu prioritate resurse bugetare pentru achiziţionarea de urgenţă a materialelor sanitare"

"Partidul Naţional Liberal şi-a asumat această sarcină dificilă a guvernării în vremuri grele pentru ţară şi cu un nou Guvern, cu puteri depline, sunt convins că va reuşi să gestioneze cât mai bine situaţia provocată de pandemia COVID-19. Guvernul va asigura cu prioritate...

Romania TV ·

Ludovic Orban: "Guvernul va asigura cu prioritate resurse bugetare pentru achiziţionarea de urgenţă a materialelor sanitare"

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook