25.09.2020

PE SCURT

  • Premierul Ludovic Orban va prezenta Parlamentului, miercuri, de la ora 13, să prezinte un raport detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor.

  • De aceea, împreună cu președintele Senatului– Robert Cazanciuc, am scris astăzi premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia.

  • (1).teza finală din Constituție, vă solicit să prezentanți un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindeți pentru limitarea răspândirii virusului.

  • „Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei și pune carul înaintea boilor.

10/08/20 14:30

Ludovic Orban va prezanta miercuri în Parlament date privind pandemia, alegerile locale și deschiderea școlilor

Ludovic Orban va prezenta, miercuri, de la ora 13.00, în ședința comună a celor două camere ale Parlamentului un raport detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor, invitația fiind adresată de președinții Camerei Deputaților și Senatului....

Jurnalul ·

Ludovic Orban susține că se pot organiza alegeri în condițiile actuale

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că în condițiile actuale se pot desfășura alegeri. El mai spune că au fost organizate în pandemie alegeri și în alte țări și nu au fost probleme. „Din punctul meu de vedere, la nivelul actual de cazuri zilnice, care s-a înregistrat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook