18.07.2019

PE SCURT

  • Premierul Viorica Dăncilă îi va prpune, din nou, pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Mircea Drăghici pentru posturile de ministru al Dezvoltării Regionale, respectiv al Transporturilor, potrivit secretarului general al Guvernului, Toni Greblă.

  • Oficialul de la Palatul Victoria declarase anterior că respingerea celor doi politicieni pentru posturile ministeriale de către preşedintele Klaus Iohannis nu are temei legal.

  • Singurii ministeriabili rămaşi în PSD: Olguţa bună la toate şi tocătorul de bani publici care ocupă funcţia de trezorier al PSD.

  • Problema cea mai mare a lui Dragnea, Dăncilă and co este că nu prea le-a plăcut să citească la viaţa lor şi nici acum nu citesc.

10/01/19 17:38

Ludovic Orban: Vasilescu şi Drăghici vor ajunge miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor la calendele greceşti

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că decizia premierului Viorica Dăncilă de a retrimite şefului statului aceleaşi propuneri pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor nu este conformă cu pronunţarea Curţii Constituţionale, iar aceste propuneri nu...

Jurnalul ·

Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici sunt propuşi, din nou, pentru Dezvoltare Regională şi Transporturi

Premierul Viorica Dăncilă îi va prpune, din nou, pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Mircea Drăghici pentru posturile de ministru al Dezvoltării Regionale, respectiv al Transporturilor, potrivit secretarului general al Guvernului, Toni Greblă. Oficialul de la Palatul Victoria...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook