07.03.2021

  • Pe 31 decembrie, ora 19.30 a României, la Centrul de Artă și Cultură din Lugano, Elveția, maestrul Ion Marin va dirija Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Elveției Italiene - OSI.

  • Evenimentul o va avea ca solistă pe marea pianistă Martha Argerich, iar programul va cuprinde Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră, de Ludwig van Beethoven și Simfonia nr. 5, de Franz Schubert.

  • Petersburg, Orchestra Simfonică din Shanghai, Orchestra Filarmonicii din Beijing, Orchestra Simfonică Bournemouth și multe altele.

  • Înzestrată cu o tehnică extraordinară, ea a reușit să-și pună amprenta personală pe unele dintre cele mai solicitante compoziții, de la Lisztla Prokofiev,până laRavelși Messiaen.

30/12/20 15:00

Maestrul Ion Marin și Martha Argerich, una din cele mai mari pianiste din istorie, în Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Elveției Italiene

Pe 31 decembrie, ora 19.30 a României, la Centrul de Artă și Cultură din Lugano, Elveția, maestrul Ion Marin va dirija Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Elveției Italiene - OSI. Evenimentul o va avea ca solistă pe marea pianistă Martha Argerich, iar programul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook