30.10.2020

  • În martie-aprilie, blocați în locuințe, eram îngrijorați, atenți la măsurile de combatere a pandemiei și așteptam cu speranță deciziile menite să compenseze pierderile financiare provocate de blocarea activităților economice.

  • Suntem din ce în ce mai puțini cei care spunem des că o să trecem cu bine și peste această criză (45% în iulie față de 55% în mai).

  • Cercetarea Unlock arată că a scăzut semnificativ lucratul de acasă (doar 24% acum, față de 51% valul trecut), iar principalele pierderi percepute din cauza crizei sunt vacanțele (29%) și oportunitățile de job/ financiare (21%).

  • Întoarcerea la normalitate arată din ce în ce mai mult a „fata Morgana”: un vis înșelător care nu face decât să ne sporească frustrările.

06/08/20 08:33

Mai speriați, mai pesimiști, mai săraci

În martie-aprilie, blocați în locuințe, eram îngrijorați, atenți la măsurile de combatere a pandemiei și așteptam cu speranță deciziile menite să compenseze pierderile financiare provocate de blocarea activităților economice. Dar odată cu trecerea timpului, odată cu creșterea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook