05.07.2022

PE SCURT

  • Anunțam atunci, într-o Declarație comună, că după o perioadă lungă de îngheț Chișinăul și Bucureștiul revin la o relație firească, frățească și deschisă.

  • La 29 decembrie 2020, ați fost primul șef de stat care ne-a onorat cu prezența la Chișinău, imediat după alegerile prezidențiale.

  • În primăvara anului 2020, medicii din România au venit să lucreze, cot la cot, cu colegii lor din Republica Moldova, în secțiile de COVID pline de pacienți.

  • ”Astăzi, cu peste 500 de mii de doze oferite, gratis, România este cel mai mare donator de vaccin pentru noi, iar la ele se adaugă milioane de unități de echipamente de protecție.

05/12/21 15:01

Maia Sandu, vizită în România

Vizita Președintelui Republicii Moldova este prima vizită oficială în România pe care aceasta o efectuează după alegerile anticipate din 11 iulie 2021 și are loc în contextul celebrării în acest an a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice bilaterale, anunță Administrația...

EurActiv ·

Maia Sandu, vizită în România

EurActiv

Maia Sandu, mesaj pentru investitorii din România: R. Moldova se schimbă, vă așteptăm să veniți

”Mă bucur că am reușit să fac această vizită în primul meu an de mandat, ca o confirmare în plus a legăturii speciale dintre Republica Moldova și România. La 29 decembrie 2020, ați fost primul șef de stat care ne-a onorat cu prezența la Chișinău, imediat după alegerile prezidențiale....

EurActiv ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook