29.11.2020

  • Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, Raul Pătrașcu, a declarat că zilele acestea au fost descoperite 60 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical, toate asimptomatice.

  • „La Spitalul Judetean din Timisoara testam masiv atat pacientii (la internare si apoi la interval de 3-5 zile) cat si personalul (sectii intregi, periodic - sau prin sondaj) inca din luna mai.

  • Raul Pătrașcu a mai precizat, în cadrul postării, că zona Roșie de la Casa Austria este aprope plină, fiind 11 pacienți la terpie intensive și 52 de pacienți cu forme medii și severe.

  • Astazi am trecut pragul de 6.000 de cazuri noi pe zi.

30/10/20 01:00

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Timișoara: Zilele acestea am descoperit aproximativ 60 de cazuri din rândul personalului medical

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, Raul Pătrașcu, a declarat că zilele acestea au fost descoperite 60 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical, toate asimptomatice. „La Spitalul Judetean din Timisoara testam...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook