20.09.2019

  • Doi artiștiromâni de renume internațional, Eduard Stan (pian) și Remus Azoiței (vioară) vor susține un recital în cadrul căruia vor interpreta opere cunoscute și apreciate din repertoriul românesc și internațional.

  • A susținut concerte pe marile scene ale lumii,Carnegie Hall din New York, Concertgebouw Amsterdam, Kennedy Center din Washington DC, BOZAR Bruxelles, Konzerthaus și Filarmonica din Berlin, Queen's Hall din Copenhaga.

  • Martin in the Fields și Wigmore Hall din Londra, Auditorio Nacional din Madrid, Konzerthaus din Viena, Palais de Beaux Arts și Theatre Royal de la Monnaie din Bruxelles, National Concert Hall din Dublin.

  • A concertat sub bagheta dirijorilor Lawrence Foster, Dimitri Kitaenko, Michael Sanderling, Gabriel Chmura.

11/06/19 15:04

Marcarea la Stockholm a încheierii Președinției Consiliului Uniunii Europene exercitate de România – eveniment cultural și diplomatic

La 11 iunie a.c., Ambasada României în Regatul Suediei va îmbogăți seria acțiunilor culturale și politice organizate în contextul deținerii Președinției Consiliului Uniunii Europene printr-un nou eveniment de excepție, organizat în parteneriat cu ICR Stockholm, într-o locație...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook