16.01.2021

PE SCURT

  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Executivul condus de Ludovic Orban a pierdut total controlul pandemiei de COVID-19, dovadă fiind faptul că România a trecut de 10.000 de morți.

  • #10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!

  • Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie!

  • Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării.

23/11/20 08:59

Marcel Ciolacu: Guvernul a pierdut total controlul asupra pandemiei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Executivul condus de Ludovic Orban a pierdut total controlul pandemiei de COVID-19, dovadă fiind faptul că România a trecut de 10.000 de morți. „#10000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării...

Jurnalul ·

Ciolacu, către Guvernul Orban: Sistemul medical e adus în pragul colapsului

Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că a scăpat pandemia de sub control, iar sistemul medical este adus în pragulul colapsului de către Iohannis şi Orban. #10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situația devine...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook