26.05.2020

PE SCURT

  • El era încarcerat în închisoarea de maximă securitate „HMP Full Sutton”, comitatul Yorkshire, în nordul Angliei, unde se mai află alţi 558 de deţinuţi.

  • Potrivit unei surse citate de tabloidul „The Sun”, „s-ar părea că Huckle a fost înjunghiat mortal cu o lamă improvizată”.

  • Richard Huckle se folosea de activităţile sale de voluntariat într-o asociaţie creştină pentru a-şi ataca victimele, pe care le alegea dintre copiii din cartierele sărace din Kuala Lumpur.

  • Ancheta a identificat 23 de victime, cea mai tânără având doar puţin peste 6 luni.

15/10/19 02:23

Marea Britanie: Un pedofil a fost găsit mort în închisoare

Richard Huckle, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat în 2016, după ce şi-a recunoscut vinovăţia în comiterea a 71 de violuri şi în legătură cu alte agresiuni sexuale. El era încarcerat în închisoarea de maximă securitate HMP Full Sutton, comitatul Yorkshire (nordul Angliei),...

DCnews ·

Marea Britanie: Un pedofil, vinovat de numeroase agresiuni în Malaezia, a fost găsit mort în închisoare

Britanicul Richard Huckle, condamnat la închisoare pe viaţă în ţara sa pentru violarea a numeroşi copii în Malaezia, a fost găsit mort în închisoare, au anunţat luni autorităţile, presa afirmând că bărbatul a fost înjunghiat în celula sa, transmite AFP. Richard Huckle,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook