26.02.2021

  • În contextul pandemiei, subfinanțarea secțiilor de terapie intensivă neonatală constituie un factor de risc pentru nou-născuții cu patologii severe, arată Salvați Copiii România.

  • În privinţa alocărilor anuale, Spitalul Universitar de Urgență București a primit mai puțin de jumătate din necesarul financiar evaluat în raport cu urgențele de îngrijire a prematurilor.

  • Medicii neonatologi au avertizat public asupra situației de risc în care sunt puși nou-născuții, în urma reducerii bugetului alocat îngrijirii prematurilor.

  • În acest context, Salvaţi Copiii lansează un S.O.S. diverselor companii, care-şi pot redirecţiona 20% din impozitul pe profit pentru a susţine maternităţile şi dotarea lor cu echipamente performante.

21/12/20 16:16

Maternităţi : bugete mici, risc sporit

În contextul pandemiei, subfinanțarea secțiilor de terapie intensivă neonatală constituie un factor de risc pentru nou-născuții cu patologii severe, arată Salvați Copiii România. Medicii neonatologi au avertizat public asupra situației de risc în care sunt puși nou-născuții,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook