25.02.2021

PE SCURT

  • Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

  • Spre exemplu, dacă doresc să-mi fac o instalație electrică bună și sigură la casă (să nu ia foc etc), atunci nu mă duc la tâmplar sau la zugrav.

  • Poate știu și ei câte ceva despre instalații, dar nu suficient și nu am încredere că vor face o treabă bună și sigură.

  • Trei reacții sunt în curs de investigare, precizează autoritățile.

17/01/21 21:16

Medicul Virgil Musta: Este absolut normal și chiar indicat să ne punem întrebări legate de vaccin

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, descrie riscurile la care se supun cei care nu se vaccinează și atrage atenția la informare din surse sigure: dacă doresc să-mi fac o instalație electrică bună și sigură la casă, nu mă...

Jurnalul ·

8.000 de persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore. În total, 200.000 de români au fost vaccinați

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. În total, 200.000 de români au fost vaccinați de la debutul campaniei. Comitetul Național...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook