13.08.2020

  • Practic, PNL intenționează să-și treacă în forță aceste modificări, cu riscul căderii Executivului și al deschiderii drumului pentru alegerile anticipate.

  • Dacă acest plan reușește, proiectul Guvernului Orban de a se prezenta în fața Parlamentului cu aceste două teme rămâne fără obiect.

  • Singurul lucru pe care Guvernul îl așteaptă este o vizită pe care actualul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, urmează să o facă la CEDO, unde urmează să prezinte “gravitatea situației din România”.

  • Raluca Turcan preciza, ieri, că “în bugetul pe anul viitor vom prevedea bani pentru brățări electronice, ocuparea posturilor vacante la Autoritatea Națională a Penitenciarelor, personal de probațiune, dar și pentru construirea unui penitenciar.

04/12/19 07:19

Mișcare la rupere. PSD vrea să lase în ofsaid Guvernul Orban cu privire la asumarea răspunderii

Guvernul Orban a anunțat, oficial, că, în cursul acestei săptămâni, urmează să-și asume răspunderea în fața Parlamentului pe un pachet compact de legi referitoare la recursul compensatoriu, OUG 114/2018, pensionarea anticipată a magistraților, dar și revenirea la un stagiu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook