01.06.2020

  • Conform sursei citate, el a transmis un mesaj de încurajare a Republicii Moldova în direcţia continuării obiectivelor europene şi implementării reformelor asumate în contextul Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

  • În acest context, potrivit comunicatului, vicepremierul a evidenţiat importanţa consolidării comunităţii de limbă, cultură şi istorie, care stă la baza relaţiei deosebite cu Republica Moldova.

  • De asemenea, Executivul român va sprijini în continuare programul de îmbunătăţire a infrastructurii şcolare şi preşcolare din Republica Moldova, a mai afirmat vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice.

  • În ceea ce priveşte proiectele din domeniul economic, accentul a fost pus asupra investiţiilor de interconectare energetică, pilon solid de sprijin în vederea asigurării ireversibilităţii parcursului european al Republicii Moldova.

05/10/19 16:53

Mihai Fifor: "România rămâne cel mai solid susţinător al eforturilor Republicii Moldova în parcursul său european"

România rămâne cel mai solid susţinător al eforturilor Republicii Moldova în parcursul său european, a transmis sâmbătă vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, care a avut o întrevedere, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a Parlamentului...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook