21.11.2019

  • Rețeta veche de la mamaie.Taie cu un cuțit romburi cu latura de 10 cm și apoi fă o mică încizie, ca un chirurg bucătar, în centrul fiecărui romb.

  • Frământă un aluat din făină, praf de copt, zahăr, sare, ouă, lapte bătut și unt topit.

  • Presară făină pe masa de lucru și întinde aluatul într-o foaie subțire de jumătate de centimetru, scrie raftulbunicii.ro.

  • Rețeta veche de la mamaie.Acum încinge uleiul într-o tigaie înaltă și prăjește minciunelele câte 2-3 minute pe fiecare parte până devin rumene-aurii.

08/11/19 09:44

Minciunele cu miere și scorțisoară. Rețeta veche de la mamaie

Minciunele cu miere și scorțisoară. Rețeta veche de la mamaie. Ingrediente 300 g de făină 2 ouă 100 g de unt 100 ml lapte bătut 50 g de zahăr 10 g de praf de copt 1 linguriță de sare coaja de la o lămâie 150 ml ulei de floarea soarelui 3 linguri de miere de salcâm 1...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook