22.01.2021

  • Ministerul Agriculturii a negociat cu ambasadele statelor din Golf posibilitatea exportării de carcase de ovine și nu de animale vii, mulți ambasadori fiind de acord cu această variantă, a declarat joi ministrul Agriculturii Adrian Oros.

  • Parlamentul a adoptat o lege nouă prin care permite transportul şi exportul animalelor în timpul temperaturilor extreme, lucru care încalcă direct legislaţia Uniunii Europene, susţine Animals International.

  • Dezbaterile pentru o nouă lege în România au început efectiv abia după tragedia de la Midia, care a omorât peste 14.000 de oi.

  • Legea îşi propunea iniţial să oprească transportul pe mare în timpul celei mai riscante perioade, vara, şi să ceară obligatoriu un veterinar per transport în restul anului.

04/07/20 01:51

Ministerul Agriculturii a negociat cu ambasadele statelor arabe posibilitatea exportului de carcase

Ministerul Agriculturii a negociat cu ambasadele statelor din Golf posibilitatea exportării de carcase de ovine și nu de animale vii, mulți ambasadori fiind de acord cu această variantă, a declarat joi ministrul Agriculturii Adrian Oros. Ministrul spune că a cerut ca legea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook