07.06.2020

PE SCURT

  • Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a reiterat că niciun absolvent care reuşeşte să treacă pragul de 60% din punctajul maxim pe domeniu, pe ţară, nu va rămâne pe dinafară.

  • Echipa ministerului face eforturi pentru a nu exista disfuncţionalităţi în procesul de organizare şi pentru ca toţi candidaţii să beneficieze de condiţiile optime de înscriere şi desfăşurare a concursului.

  • Trăim într-o ţară în care resursa umană este deficitară, a declarat Costache, citat în comunicat.

  • Sunt 3.960 locuri şi posturi la domeniul medicină, 398 medicină dentară şi 256 farmacie şi 96 locuri pentru ministerele cu reţea sanitară proprie (MApN, Ministerul Justiţiei şi MAI).

14/11/19 13:53

Ministerul Sănătății a prelungit programul de înscriere la examenul de rezidențiat

Ministerul Sănătăţii a prelungit programul de înscriere pentru examenul de Rezidenţiat la direcţiile de sănătate publică pentru ziua de sâmbătă, între orele 9,00 şi 14,00, se arată într-un comunicat al instituției.  Concursul va fi organizat duminică, 8 decembrie, concursul...

Jurnalul ·

Ministerul Sănătăţii a prelungit programul de înscriere pentru Rezidenţiat

Ministerul Sănătăţii a prelungit programul de înscriere pentru examenul de Rezidenţiat la direcţiile de sănătate publică pentru ziua de sâmbătă, între orele 9,00 şi 14,00, informează un comunicat remis joi presei. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a reiterat că niciun...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook