05.03.2021

  • Acordul post-Brexit semnat de Uniunea Europeană cu Marea Britanie generează „incertitudini” în privinţa pescuitului şi sunt necesare „clarificări”, a declarant, luni, Jean-Yves Le Drian, ministrul francez de Externe, conform cotidianului „Le Figaro”.

  • „Este o stare de frustrare şi de furie din cauza concesiilor semnificative” oferite de Guvernul de la Londra Bruxellesului, a afirmat Barrie Deas, directorul Federaţiei Naţionale a Organizaţiilor Pescarilor din Marea Britanie.

  • La rândul lor, asociaţiile pescarilor din Marea Britanie au exprimat nemulţumire în legătură cu rezultatul negocierilor pe care Guvernul Boris Johnson le-a purtat cu Uniunea Europeană.

  • Comitetul pescarilor bretoni a recomandat evitarea intrării ambarcaţiunilor în apele teritoriale britanice, întrucât nu se ştie dacă sunt necesare autorizaţii speciale.

04/01/21 22:38

Ministru francez: Acordul post-Brexit generează „incertitudini” în industria pescuitului

Acordul post-Brexit semnat de Uniunea Europeană cu Marea Britanie generează „incertitudini” în privinţa pescuitului şi sunt necesare „clarificări”, a declarant, luni, Jean-Yves Le Drian, ministrul francez de Externe, conform cotidianului „Le Figaro”. „Sunt în continuare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook