08.03.2021

  • Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, era ofițerul desemnat cu coordonarea activităților de prevenire și combatere a efectelor pandemiei la nivelul Poliției Capitalei, el fiind găsit la petrecere la un restaurant din Centrul Vechi.

  • Uniforma pe care fiecare angajat al Ministerului Afacerilor Interne o îmbracă trebuie să fie un model de urmat pentru noi toți”, mai spune Bode.

  • Respectarea măsurilor care au fost luate la nivel național, pentru a preveni răspândirea acestui virus, trebuie să fie o prioritate pentru noi toți.

  • Acesta le-a mulțumit oamenilor pentru că au înțeles să respecte regulile, dar și polițiștilor, jandarmilor, polițiștilor de frontieră și pompierilor care sunt în prima linie și care dau dovadă de profesionalism.

23/01/21 16:22

Ministrul Bode, după un polițist s-a dus la petrecere în pandemie: Toleranță zero

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis să are toleranță zero față de nerespectarea legii, referindu-se la adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care a fost surprins la o petrecere într-un restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului, deși acest lucru era interzis...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook