02.03.2021

  • Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Mediului de Afaceri, Claudiu Năsui, a afirmat că că România are cea mai mare povară fiscală pe salariu minim, angajații fiind nevoiți să dea aproape jumătate din salariu statului.

  • De asemenea, în acest context, Năsui a precizat că din 2022 va începe aplicarea măsurii privind zero taxe pe salariul minim în diferite sectoare ale economiei.

  • „Primesc zilnic mesaje şi comentarii care întreabă despre măsura pe care deja o promovăm de mai bine de doi ani, respectiv #zerotaxepesalariulminim.

  • Năsui a mai precizat că România este campioană în Uniunea Europeană la sărăcie în muncă și pe locul doi la numărul de oameni aflați în sărăcie sau risc de sărăcie.

22/01/21 10:24

Ministrul Econommiei: Românii fac salariul aproape juma-juma cu statul. Din 2022 începem aplicare măsurii zero taxe pe salariul minim

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Mediului de Afaceri, Claudiu Năsui, a afirmat că că România are cea mai mare povară fiscală pe salariu minim, angajații fiind nevoiți să dea aproape jumătate din salariu statului. De asemenea, în acest context, Năsui a precizat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook