20.08.2019

  • Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că probele chimice prelevate de către inspectori din şapte puncte de colectare a apei din Bucureşti sunt în limitele normale.

  • Ministrul Sănătății a spus că furnizorul de apă ar fi trebuit să anunțeDirecția de Sănătate Publică șiPrimăria Municipiului București ce măsuri a luat pentru a asigura calitatea apei.

  • Ştiu foarte bine la ce mă refer, a afirmat Pintea.

  • După comunicatul Ministerului Sănătății privind calitatea apei, au fost și alte sesizări până în jur de ora 23, legate de reacții adverse ca urmare a folosirii apei de la robinet.

04/02/19 22:15

Ministrul Sănătății, noi declarații în scandalul cu apa potabilă: Operatorul ar fi trebuit să anunțe DSP și Primăria Capitalei despre o eventuală depășire

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că probele chimice prelevate de către inspectori din şapte puncte de colectare a apei din Bucureşti sunt în limitele normale. "Am comunicat în data de 31 ianuarie, joi, că cele 14 probe prelevate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook