24.02.2020

PE SCURT

  • Mircea Diaconu, candidatul susținut de PRO România și ALDE, nu va avea reprezentanți în secțiile de votare la alegerile prezidențiale, scrie Antena 3. Decizia definitivă aparțineCurții Constituționale a României.

  • ALDE, deoarece nu mai are grup nici la Senat, nici la Camera Deputaţilor, în timp ce partidul lui Victor Ponta nu a intrat în Parlament, la ultimele alegeri, sub acest nume.

  • CCR a discutat astăzi ”contestaţia formulată de Alianţa Electorală UN OM împotriva Deciziei nr.32/D din 27 septembrie 2019 a Biroului Electoral Central”.

  • ”În urma deliberărilor, cu unanimitate de voturi, Curtea Constituţională a respins contestaţia.Hotărârea este definitivă şi se comunică Biroului Electoral Central.”anunță CCR.

01/10/19 16:19

Mircea Diaconu nu va avea reprezentanți în secțiile de votare

Mircea Diaconu, candidatul susținut de PRO România și ALDE, nu va avea reprezentanți în secțiile de votare la alegerile prezidențiale, scrie Antena 3. Decizia definitivă aparține Curții Constituționale a României. CCR a discutat astăzi ”contestaţia formulată de Alianţa...

Jurnalul ·

Lovitură la BEC pentru Mircea Diaconu

Candidatul independent Mircea Diaconu va beneficia de foarte puțini reprezentanți în birourile secțiilor de votare, după ce Biroul Electoral Central a constatat că ALDE și Pro România, formațiunile care îi susțin candidatura, nu sunt partide politice parlamentare. ALDE,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook