24.10.2020

PE SCURT

  • Fanii echipei din Kiev nu au „digerat” numirea lui MirceaLucescu dar patronul echipei, miliardarul Igor Șurkin, le-a răspuns: Puneți 30 de milioane de euro pe masă și aduceți ce antrenor vreți!

  • Dinamo Kiev este într-o mare rivalitate cu Șahtior Donețk, cele două echipe dominând fotbalul din Ucraina.

  • Suporteri și foste legende ale clubului din capitală și-au exprimat fățiș totala dezamăgire că „dușmanul de moarte de la Șahtior” vine la Kiev.

  • Lucescu a fost multe sezoane antrenor la Șahtior Donețk, cu care a câștigat titluri de campion și CUPA UEFA în anul 2009.

06/08/20 22:32

Mircea Lucescu revine în Ucraina! Antrenor la Dinamo Kiev!

Mircea Lucescu, care împlinește săptămâna viitoare 75 de ani, revine în Ucraina ca antrenor la Dinamo Kiev. Lucescu a fost multe sezoane antrenor la Șahtior Donețk, cu care a câștigat titluri de campion și CUPA UEFA în anul 2009. Dinamo Kiev este într-o mare rivalitate...

Jurnalul ·

Mircea Lucescu și-a dat demisia, dar și-a luat-o înapoi chiar de ziua lui

Vestea că „Il Luce” a semnat cu Dinamo Kiev a produs multă rumoare în Ucraina. Suporteri și foste legende ale clubului din capitală și-au exprimat fățiș totala dezamăgire că „dușmanul de moarte de la Șahtior” vine la Kiev. Suporterii chiar l-au amenințat cu spânzurătoarea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook