02.07.2020

  • Președintele KlausIohannis grăbește lucrurilecu privire la parcurgereaetapelor procedurale cuprivire la asumarearăspunderii Guvernului pelegea de modificare a legiielectorale și convoacă osesiune extraordinară aParlamentului.

  • Președintelele-a cerut aleșilor să vinădin vacanță, săptămânaviitoare, pentru ca premierulLudovic Orban săprezinte în plen proiectulasumării până la finalullunii ianuarie.

  • PSD, care aanunțat, prin vocea președinteluiinterimar, MarcelCiolacu, dar și a Liei OlguțaVasilescu, că a adunatsemnăturile necesare, are ladispoziție, după aceastădată, trei zile pentru adepune o moțiune de cenzurăîmpotriva Guvernului.

  • Calendarula fost aprobat deja, pe 29ianuarie urmând caasumarea să se producă,iar pe 1 februarie PSD vadepune moțiunea decenzură.

21/01/20 15:38

Miza ascunsă a Palatului Cotroceni. Planul lui Iohannis – distrugerea infrastructurii electorale a PSD

Președintele Klaus Iohannis grăbește lucrurile cu privire la parcurgerea etapelor procedurale cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legea de modificare a legii electorale și convoacă o sesiune extraordinară a Parlamentului. Președintele le-a cerut aleșilor să...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook