10.08.2020

  • Sintagma „statul de drept” pe care și-o agață la rever politicienii de la cel mai înalt nivel când își prezintă meritele are ascunse sub preș multe mizerii.

  • Victor Alistar, reprezentantul societății civile în CSM, într-o intervenție publică, a semnalat manevrele periculoase ale unei veritabile coaliții, care țintesc în statutul judecătoarei Gabriela Baltag.

  • Este evident o acțiune concertată, bine coordonată, de represiune pentru pozițiile constante ale judecătoarelor Baltag și Oprina, care pledează pentru asigurarea unei independențe reale a magistraților și stoparea imixtiunilor politice în activitatea instanțelor.

  • Înregistrările video ale reuniunilor, în partea publică, stau mărturie pentru agresivitatea atacurilor la care sunt supuse cele două judecătoare, membri aleși ai CSM.

02/07/20 11:56

Mizerii sub preșul statului de drept

Sintagma „statul de drept” pe care și-o agață la rever politicienii de la cel mai înalt nivel când își prezintă meritele are ascunse sub preș multe mizerii. Un grup profesionist de „măturători” însărcinați cu asigurarea „curățeniei” vor să facă uitate cazurile grave de abuzuri...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook