02.06.2020

PE SCURT

  • Parlamentarii social-democraţi care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi din partid de organizaţiile din care fac parte, a declarat joi premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD.

  • Ameninţarea pare că a avut efect, având în vedere că, ieri, un alt deputat PSD a dezertat, trecând în barca lui Victor Ponta.

  • “Să salvăm ţara din mâinile PSD” În ciuda acestei realităţi a aritmeticii parlamentare, ieri după-amiază, textul moţiunii a fost citit, în Plenul Parlamentului, de către deputatul Gigel Ştirbu.

  • Aşa cum au hotărât colegii în Biroul Permanent Naţional, dar şi în grupurile reunite, vom asigura cvorumul, dar nu se va vota.

13/06/19 15:58

Viorica Dăncilă: Parlamentarii PSD care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi de organizaţiile lor

Parlamentarii social-democraţi care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi din partid de organizaţiile din care fac parte, a declarat joi premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD.  "Excluderea nu o face preşedintele partidului, riscă să fie excluşi...

Jurnalul ·

Moţiunea “Gigel”, citită în Parlament. Votul, marţea viitoare

PNL a depus, ieri, moţiunea de cenzură mult anunţată în Parlament. Textul a fost citit de parlamentarul Gigel Ştirbu în plenul reunit al Parlamentului, în faţa unei săli aproape goale. Anterior citirii moţiunii, Raluca Turcan a lăsat să se înţeleagă că Opoziţia nu are suficiente...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook