29.05.2022

  • Este vorba despre echipamente cumpărate la începutul și la mijlocul verii, care, luna trecută, au suferit intervenția câtorva acte adiționale ce au dublat, la propriu, valoarea investiției inițiale.

  • Pentru început, „cadourile” pe care Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și le-a făcut constau în dublarea valorii unor contracte pe care le-a încheiat în vara acestui an.

  • Utilaje șenilate, mulcere și freze Potrivit datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), compania SC Aser Forest SRL este deținută de o persoană fizică și două persoane juridice.

  • Conform documentației de atribuire, echipamentul autopropulsat pentru lucrări de defrișare a vegetațiilor urmează să fie distribuit Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și Inspectoratului Teritorial de Frontieră Sighetu Marmației.

07/12/21 08:16

Moș Crăciun a venit, anul acesta, mai devreme, la Poliția de Frontieră, prin achiziții de 12 milioane de lei 

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și-a făcut, în ajunul Sărbătorilor de iarnă, cadouri constând în dotări de ultimă generație. Este vorba despre echipamente cumpărate la începutul și la mijlocul verii, care, luna trecută, au suferit intervenția câtorva acte...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook