22.01.2021

  • Concepute ca o platformă de schimb de expertiză între România și Franța, aceste webinarii au drept obiectiv promovarea schimburilor de idei și de bune practici pe tema mobilității urbane.

  • Această serie de webinarii este organizată în parteneriat cu ministerele mediului din Franța și România, Universitatea din București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Business France și asociația MKBT: Make Better.

  • Parteneri: Fundația Groupe Renault România - partener strategic al Institutului Francez din România, Carrefour România

  • Discuțiile vor avea loc în limbile română și franceză și se adresează aleșilor și funcționarilor locali, profesorilor și studenților, reprezentanților întreprinderilor și societății civile.

12/11/20 02:28

Mobilitatea urbană durabilă. Webinariile franco-române

Concepute ca o platformă de schimb de expertiză între România și Franța, aceste webinarii au drept obiectiv promovarea schimburilor de idei și de bune practici pe tema mobilității urbane. Discuțiile vor avea loc în limbile română și franceză și se adresează aleșilor și funcționarilor...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook