06.07.2020

  • În Italia, mai multe zeci de mii de persoane au defilat la Roma pentru a denunţa violenţele asupra femeilor, la îndemnul asociaţiei feministe Non Una Di Meno.

  • Coloana de manifestanţi reuniţi în capitala Italiei, compusă majoritar din femei, a străbătut centrul oraşului în spatele unui afiş uriaş pe care a fost tipărit sloganul următor: Contra violenţei voastre, noi suntem revolta.

  • Anul trecut, aproape 50.000 de persoane s-au reunit la sfârşitul lunii noiembrie în Franţa pentru a participa la marşuri similare, din care 30.000 la Paris, potrivit organizatorilor.

  • Una dintre organizatoarele protestului de la Paris, Caroline De Haas, a evidenţiat o lipsă de mijloace şi o absenţă a răspunsurilor adecvate din partea Guvernului.

25/11/19 17:24

Mobilizare masivă în Franţa şi în Italia pentru a denunţa violenţele comise asupra femeilor

Zeci de mii de persoane au participat sâmbătă la marşuri organizate în Franţa şi în Italia pentru a denunţa violenţele comise asupra femeilor, informează AFP. Potrivit organizatorilor, 49.000 de oameni au străbătut străzile din Paris pentru a stopa violenţele sexiste şi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook