01.07.2022

PE SCURT

  • Comisia Europeană a publicat recent lista comună a testelor antigen pentru Covid-19, reciproc recunoscute de către statele membre, printre care și cel produs de compania de cercetare - dezvoltare DDS Diagnostic, anunță firma.

  • Testele pentru depistare SARS-CoV-2 rămân în interiorul certificatului COVID, însă Guvernul nu poate da OUG, fiind deja un proiect de lege în Parlament.

  • Viitorul Certificat Digital care va sta la baza reluării mobilității în UE va putea fi emis și acceptat pe baza rezultatelor furnizate de testul antigen.

  • Un proiect de lege ar urma să fie propus de ministrul Sănătății, potrivit căruia fiecare persoană să aibă voucher pentru 15 testări.

14/12/21 20:10

Modificări privind certificatul covid: Se introduc testele antigen

Testele pentru depistare SARS-CoV-2 rămân în interiorul certificatului COVID, însă Guvernul nu poate da OUG, fiind deja un proiect de lege în Parlament. Un proiect de lege ar urma să fie propus de ministrul Sănătății, potrivit căruia fiecare persoană să aibă voucher pentru...

Jurnalul ·

Comisia Europeană a publicat lista testelor antigen pentru Covid

Comisia Europeană a publicat recent lista comună a testelor antigen pentru Covid-19, reciproc recunoscute de către statele membre, printre care și cel produs de compania de cercetare - dezvoltare DDS Diagnostic, anunță firma. Viitorul Certificat Digital care va sta la...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook