05.06.2020

  • Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțatcă intenţionează să stabilească printr-o modificare legislativă ca fiecare federaţie sportivă să efectueze un anumit număr de controale antidoping pe parcursul unui an.

  • Noi trebuie să ne aliniem normelor internaţionale, care ne impun un număr minim de probe pentru activitatea sportivă în România.

  • Prin urmare, vom cere opinia federaţiilor, a COSR-ului, ca să stabilim un număr minim de controale, pe care ei la rândul lor să le susţină, raportat bineînţeles la efortul statului.

  • El a precizat că numărul medicilor specializaţi în medicină sportivă este prea mic: Astăzi a avut loc prima şedinţă grupului de lucru interministerial în vederea prevenirii, depistării şi combaterii dopajului în sport.

24/01/20 22:31

MTS vrea o lege prin care să impună controale antidoping fiecărei federații sportive

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat că intenţionează să stabilească printr-o modificare legislativă ca fiecare federaţie sportivă să efectueze un anumit număr de controale antidoping pe parcursul unui an. "În ceea ce priveşte legislaţia, din analiza...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook