18.01.2021

  • Municipiul Constanța ar putea intra în carantină din weekend,a anunțat prefectul județului, Silviu Coșa, după ce rata de infectare a ajuns, miercuri, 18 noiembrie, la 8,78 cazuri la mia de locuitori.

  • Decizia de carantinarea urmează să fie adoptată joi, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și transmisă spre aprobare șefului DSU, Raed Arafat.

  • Anunțul vine după ce Institutul Național de Sănătate Publică a emis avizul pentru carantinare și l-a transmis, miercuri seară, către Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța.

  • „În momentul de față se elaborează hotărârea prin care se impune instituirea carantinei și intenționăm să lăsăm o zi între transmiterea propunerii și instituirea efectivă a carantinei.

19/11/20 13:48

Municipiul Constanța ar putea intra în carantină din weekend

Municipiul Constanța ar putea intra în carantină din weekend, a anunțat prefectul județului, Silviu Coșa, după ce rata de infectare a ajuns, miercuri, 18 noiembrie, la 8,78 cazuri la mia de locuitori. Decizia de carantinarea urmează să fie adoptată joi, în cadrul ședinței...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook