19.10.2018

  • Trioul Contraste este compus din Ionuț Bogdan Ștefănescu - flaut, Sorin Petrescu - pian și Doru Roman - percuție, trio de referință în peisajul cultural autohton și nu numai.

  • Recitalul de marți seară a cuprins lucrări în premieră semnate de (în ordinea programului) Laurențiu Ganea, Laura Manolache, Violeta Dinescu, Ulpiu Vlad, Adrian Iorgulescu și Jim Hiscott, lucrări interpretate cu deosebită acuarateţe.

  • Walk-in-Style Lucrarea Violetei Dinescu, ,,Walk-in-Style este una dintre numeroasele lucrări dedicate flautistului Ionuț Bogdan Ștefănescu.

  • Prezenta lucrare reprezintă a doua primă audiție a compozitorului Laurențiu Ganea în acest an, după lucrarea ,,Archaeus MMXVII prezentată într-un festival internațional în luna februarie.

13/06/18 11:09

Muzică şi aromă de scorţişoară. Piese contemporane la Palatul Cantacuzino

Trioul "Contraste" este compus din Ionuț Bogdan Ștefănescu - flaut, Sorin Petrescu - pian și Doru Roman - percuție, trio de referință în peisajul cultural autohton și nu numai. Încă de la înființare, din anul 1986, trio-ul a fost invitat să susțină recitaluri în festivaluri...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook