24.10.2019

  • În sensul acesta, eu cred că România trebuie să îşi fixeze o serie de obiective foarte clare, asumate de toţi actorii politici.

  • Cred că pe perioada aceasta a verii trebuie să identificăm şi persoanele care pot ocupa un astfel de mandat, care pot, evident, reprezenta interesele României.

  • El a adăugat că trebuie să fie o persoană care să aibă sprijinul Parlamentului, pentru că urmează să fie validată de Comisiile pentru afaceri europene şi care să fie propusă de Guvern.

  • Cel puţin în momentul de faţă, la nivelul Guvernului României, al arcului guvernamental, al majorităţii parlamentare, nu au fost discuţii concrete despre persoane.

25/06/19 18:40

Negrescu, despre nominalizarea comisarului european: Trebuie să fie o persoană cu expertiză politică şi un mesaj proeuropean asumat

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu, consilier onorific al premierului, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că până în prezent nu au fost discuţii concrete despre nominalizarea viitorului comisar european din partea României şi că deşi, în principiu,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook