06.04.2020

PE SCURT

  • Ministrul propus alSănătății, Nelu Tătaru, vreaca testările pentru depistarea infecţiilor cu coronavirus să se realizeze în urma unor anchete epidemiologice lărgite.

  • A comunicat, alături de președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, și de secretarul de stat Raed Arafat, informații legat de coronavirus, încă de la primele cazuri apărute în China.

  • Medic chirurg și fost manager al Spitalului din Huși, Tătaru a intrat în politică la începutul anilor 2010.

  • Nelu Tătaru s-a remarcat în spațiul public din poziția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, acolo unde a fost numit în decembrie 2019.

26/03/20 14:10

Nelu Tătaru susține testările pentru depistarea infecțiilor cu coronavirus

Ministrul propus al Sănătății, Nelu Tătaru, vrea ca testările pentru depistarea infecţiilor cu coronavirus să se realizeze în urma unor anchete epidemiologice lărgite. "Susţin o testare conform unor anchete epidemiologice, o anchetă epidemiologică lărgită în care să avem...

Jurnalul ·

Cine este Nelu Tătaru, propunerea premierului pentru portofoliul de la Sănătate

În plină pandemie globală de coronavirus, ministrul Sănăătății, Victor Cosctahe, și-a înaintat demisia. În locul său ar putea fi numit secretarul de stat Nelu Tătaru. Medic chirurg și fost manager al Spitalului din Huși, Tătaru a intrat în politică la începutul anilor 2010....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook