06.04.2020

  • Agresiunea iraniană în regiunea noastră şi împotriva noastră continuă, a declarat premierul israelian, care a devenit joi primul premier din istoria Israelului inculpat pentru corupţie în timpul mandatului.

  • Procurorul general al Israelului Avichai Mandelblit a decis joi ca Benjamin Netanyahu să fie pus sub acuzare pentru ''corupţie, fraudă şi abuz de încredere'' în diferite dosare, decizie luată după luni de anchetă.

  • ''Aceasta include măsurile necesare pentru a împiedica transferul de arme letale din Iran spre Siria, fie pe calea aerului, fie pe uscat'', a precizat el.

  • Marţea trecută sistemul de apărare antirachetă israelian a interceptat patru rachete trase din Siria ''de elemente iraniene'' către nordul Israelului, potrivit armatei israeliene.

25/11/19 17:24

Netanyahu acuză Iranul că pregăteşte atacuri împotriva Israelului

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat duminică Iranul că pregăteşte atacuri împotriva Israelului şi a spus că va face tot posibilul pentru a preveni un astfel de atac, relatează AFP. "Agresiunea iraniană în regiunea noastră şi împotriva noastră continuă", a declarat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook