13.11.2019

  • Primăria Municipiului Bucureşti se îndreaptă spre faliment, tăierile de investiţii anunţate de primarul Gabriela Firea sunt insuficiente şi încă lipsesc două miliarde şi jumătate la Primăria Capitalei, a declarat, duminică, deputatul Nicuşor Dan.

  • În plus, Nicuşor Dan a arătat că afirmaţiile Gabrielei Firea potrivit cărora toate problemele financiare ale Bucureştiului vin din alocarea cotei defalcate de venit de către Guvernul României sunt neadevărate.

  • (...) În rest, celelalte cheltuieli - se taie de la grădiniţe, erau nişte proiecte de grădiniţe noi, de la piste de biciclete, de la mediu, a afirmat Nicuşor Dan.

  • Să ne uităm şi la ALPAB - îmbunătăţiri de spaţii verzi, să ne uităm la Administraţia Străzilor, cu bordurile, să ne uităm la statui etc.

23/06/19 14:05

Nicuşor Dan: Încă lipsesc două miliarde şi jumătate la Primăria Capitalei

Primăria Municipiului Bucureşti se îndreaptă spre faliment, tăierile de investiţii anunţate de primarul Gabriela Firea sunt insuficiente şi încă lipsesc două miliarde şi jumătate la Primăria Capitalei, a declarat, duminică, deputatul Nicuşor Dan. "În urmă cu o lună arătam...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook