16.01.2021

  • De asemena, primarul general al Capitalei a precizat că nu poate momentan să schimbe conducerea Companiei Municipale de Iluminat Public, în contextul în care este nevoie de noul Consiliu General functional.

  • „Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între Compania Municipală și un operator privat, contract încheiat pe 3 ani de fosta administrație, care expiră anul acesta.

  • Din informațiile pe care le am, s-au pus deja decorațiunile pe 90% dintre străzi, o să avem aceeași decorare ca și anul trecut”, a explicat Nicușor Dan.

  • „Consiliul va schimba adunarea generală a societăților, care va alege un nou consiliu de administrație, care la rândul lui va alege noua conducere”, a mai explicat Nicușor Dan.

18/11/20 14:33

Nicușor Dan anunță că vor exista luminițe de Crăciun în București. Valoarea contractului este de 9 milioane de lei

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că Bucureștiul va avea luminițe de Crăciun, fiind vorba de o cheltuială de nouă milioane de lei. „Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între Compania...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook