13.07.2020

  • Pe 26 și 27 octombrie, în atmosfera de poveste a Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia, s-a desfășurat ediția a X-a aConcursulului Internațional“Drumul spre celebritate”.

  • Ilinca Dumitrescu sau Mădălina Pașol, compozitoarea Diana Gheorghiu, reprezentantă a Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Sebastian Crăciun – președintele Asociației Pro Valores.

  • Tineri din Kazahstan, Republica Moldova și România au interpretat programe variate, spectaculoase, uimind spectatorii și juriile de specialitate din care au făcut parte: pianistele concertiste: dr.

  • Din luna septembrie a anului 2018, Nil Mladin studiază pianul la clasa profesoarei Joanna MacGregor la Academia Regala de Muzica din Londra, unde a fost admis cu o bursa integrala.

29/10/19 15:07

Nil Mladin, câștigătorul trofeului “Dan Mizrahi” la Concursul “Drumul spre celebritate”

Pe 26 și 27 octombrie, în atmosfera de poveste a Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia, s-a desfășurat ediția a X-a a Concursulului Internațional “Drumul spre celebritate”. Tineri din Kazahstan, Republica Moldova și România au interpretat programe variate, spectaculoase,...

Jurnalul ·

Nil Mladin, câștigătorul trofeului “Dan Mizrahi” la Concursul “Drumul spre celebritate”

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook