12.12.2019

PE SCURT

  • Reducerea participaţiei în partenerul de alianţă Nissan nu este pe agenda Renault, a afirmat directorul general al producătorului auto francez, Thierry Bollore, după lansarea globală a modelului Triber, la New Delhi, transmite Reuters.

  • Renault şi Fiat Chrysler (FCA) vor să resusciteze planul lor de fuziune şi caută să-şi asigure aprobarea Nissan, a anunţat luna aceasta Reuters.

  • Grupul Renault salută decizia Nissan a de a acorda reprezentanţilor Renault un loc în comitetele din Board-ul Nissan, decizie care va fi prezentată la Adunarea generală a acţionarilor din 25 iunie.

  • Şi preşedintele francez Emmanuel Macron va discuta săptămâna viitoare cu premierul nipon Shinzo Abe despre situaţia alianţei Renault - Nissan, a anunţat miercuri un oficial de la Palatul Elysee.

20/06/19 19:37

Nissan acordă conducerii Renault locuri în Consiliul de Administraţie

Producătorul auto francez Renault, care caută să menţină şi să întărească alianţa cu Nissan, a anunţat că va vota în favoarea propunerii grupului nipon de a acorda reprezentanţilor Renault două locuri în comitetele din Board-ul Nissan, transmit Kyodo şi Reuters. Nissan...

Jurnalul ·

Şeful Renault: Nu intenţionăm să ne reducem participaţia deţinută la Nissan

Reducerea participaţiei în partenerul de alianţă Nissan nu este pe agenda Renault, a afirmat directorul general al producătorului auto francez, Thierry Bollore, după lansarea globală a modelului Triber, la New Delhi, transmite Reuters. Renault şi Fiat Chrysler (FCA) vor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook