22.04.2021

PE SCURT

  • Pe teritoriul Bulgarieise va puteaintra doar cu prezentarea unui test molecular PCR cu rezultat negativ la infecția cu COVID-19, efectuat cu maximum 72 de ore înainte.

  • Ministerul Afacerilor Externe precizează miercuri că autoritățile bulgare au anunțat, marți seara, noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Bulgariei, în contextul pandemiei de COVID-19.

  • Cerințase aplică tuturor persoanelor care ajung în această țară, indiferent de statul din care se deplasează, arată MAE.

  • Noile măsuri intră în vigoare începând cu data de 29 ianuarie 2021 și se aplică până la data de 30 aprilie 2021.

28/01/21 07:48

Noi condiții de intrare în Bulgaria

Pe teritoriul Bulgariei se va putea intra doar cu prezentarea unui test molecular PCR cu rezultat negativ la infecția cu COVID-19, efectuat cu maximum 72 de ore înainte. Cerința se aplică tuturor persoanelor care ajung în această țară, indiferent de statul din care se deplasează,...

Jurnalul ·

MAE: Test PCR negativ obligatoriu la intrarea în Bulgaria, de vineri

Autoritățile bulgare au anunțat noi măsuri privind condițiile de intrare în Bulgaria. Se intră doar cu test molecular tip PCR negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore anterior sosirii. Ministerul Afacerilor Externe precizează miercuri că autoritățile bulgare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook