01.12.2020

  • Vered Padler-Karavani, de la Departamentul de Cercetare Celulară și Imunologie de la Școala Shmunis de Biomedicină și Cercetare a Cancerului alUniversitățiiTel Aviv.

  • Cercetătorii au folosit probe din NutriNet-Santé, un amplu sondaj nutrițional național realizat în Franța.

  • Descoperirea ar putea explica incidența ridicată a cancerului printre persoanele care consumă cantități mari de lactate și carne roșie, așa cum colesterolul mareprovoacă boli de inimă.

  • O echipă internațională de cercetători a ajuns la concluzia că lactatele și carnea sporescșansele de a dezvolta această maladie, scriemedicalxpress.com.

25/10/20 01:00

Noi descoperiri despre cancer. Care sunt alimentele periculoase

Cercetătorii au descoperit o legătură moleculară directă între alimentație și riscul de dezvoltare a cancerului. O echipă internațională de cercetători a ajuns la concluzia că lactatele și carnea sporesc șansele de a dezvolta această maladie, scriemedicalxpress.com. Descoperirea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook