09.07.2020

PE SCURT

  • Sute de persoane au fost arestate, într-o acțiune în forță a trupelor speciale de intervenție, care au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa protestele masive de pe străzile metropolei semiautonome Hong Kong.

  • Actul normativ a dat naștere la noi proteste în această provincie și a stârnit reacții critice din partea SUA, care acuză Beijingul că subminează economia fostei colonii britanice.

  • Manifestanții demonstrează contra unor proiecte de lege impuse de China, care vrea să instaureze o lege de securitate națională ce ar atenta direct la libertățile cetățenilor din prosperul centru financiar internațional.

  • Legea chineză are prioritate în fața reglementărilor interne din Hong Kong în domeniul securităţii naţionale.

28/05/20 13:02

ENTITIES

Noi proteste la Hong Kong. China a adoptat legea securității naționale

Congresul Naţional al Poporului (CNP) din China - a adoptat legea securităţii naţionale pentru Hong Kong, transmite dpa. Actul normativ a dat naștere la noi proteste în această provincie și a stârnit reacții critice din partea SUA, care acuză Beijingul că subminează economia...

Jurnalul ·

Hong Kong lovește China, după COVID-19

Sute de persoane au fost arestate, într-o acțiune în forță a trupelor speciale de intervenție, care au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa protestele masive de pe străzile metropolei semiautonome Hong Kong. Manifestanții demonstrează contra unor proiecte de lege impuse...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook